Vorige pagina

Beëindigen communicatiecontext STAP-budgetregeling

Met het beëindigen van de communicatiecontext STAP-budgetregeling zorgt u ervoor dat u geen nieuwsbrieven of andere mails in het kader van STAP meer ontvangt. U kunt de nieuwsbrieven altijd nog teruglezen op de website stapvooropleiders.nl Link opent externe pagina .

Volg onderstaande stappen om de contactgegevens voor STAP te beëindigen:

 1. Log in op Mijn DUO Zakelijk.
 2. Klik rechts boven in het scherm op uw naam.
 3. Klik in het opengeklapte menu op RIO.
 4. Klik op 'Mijn organisatie'. Als u voor meerdere organisaties geautoriseerd bent kunt u hier een keuze maken voor welke organisatie u gegevens wilt verwijderen.
 5. Klik op het onderwijsbestuur, de onderwijsaanbieder of de onderwijsaanbiedersgroep waarvoor u de communicatiecontext wilt beëindigen. Heeft een onderwijsaanbieder andere contactgegevens dan het onderwijsbestuur? Beëindig dan bij beide de contactgegevens. Doet u dit niet, dan wordt er nog steeds uitgegaan van overerving. Als er geen contactgegevens zijn ingevuld bij de onderwijsaanbieder wordt er gekeken naar de contactgegevens van het onderwijsbestuur. Meer informatie hierover kunt u hier binnenkort vinden. 
 6. Klik in het menu aan de linkerkant op 'Contactgegevens'.

 7. Selecteer in het menu aan de linkerkant 'STAP-budgetregeling'.

 8. Klik achter de ingevulde gegevens op 'Beëindig' en vul een einddatum in. Herhaal deze stap totdat alle gegevens die u wilt beëindigen zijn beëindigd. 
   
 9. Controleer de invulvelden en klik op Bewaar.
Vragen?
Helpdesk STAP
Hebt u vragen over het registreren van uw opleiding voor het STAP-scholingsregister? Neem dan contact op met de helpdesk STAP van DUO:

Helpdesk Security Service Desk (SSD)
Hebt u vragen over de beheer- en gebruikersrollen en autorisatie hiervan? Of kunt u niet inloggen? Neem dan contact op met de helpdesk SSD van DUO:

EDU-DEX
Hebt u vragen over de aanlevering met EDU-DEX? Neem dan contact op met EDU-DEX:

Gegevens onjuist opgevoerd?
Hebt u gegevens onjuist opgevoerd of een andere fout gemaakt? Via het onderstaande wijzig- en verwijderformulier kunt u een registratie laten verwijderen. Ook kunt u sommige gegevens die u zelf niet kunt wijzigen, laten wijzigen via het formulier. Mail het ingevulde formulier naar rio@duo.nl.

Let op: verwijder geen scholingsactiviteiten waar al STAP-budget voor is toegekend. Dit zorgt voor administratieve problemen bij het UWV. 


Laatst gewijzigd op 17-07-2023